Room designer

ROOM DESIGNER

Lag ditt drømmehjem!

Les mer Prøv nå

― Vår visjon

Å forandre hva det betyr å visualisere bolig og interiør

Vi har jobbet med å utvikle Sansta Room Designer for å videreføre og forandre hva det betyr å visualisere eiendom. Vi sitter på kanten av ny teknologi og strekker det så langt det er mulig. Å være en del av denne utviklingen vil øke kvalitet og kundeopplevelse, og vi er sikre på at dette vil være viktig for fremtiden!
Start video

― Vårt mål

Et brukervennlig og verdiskapende verktøy

Ved hjelp av Sansta Room Designer vil du kunne gi kundene en helt ny opplevelse innen arkitektur visualisering og interiør design. Måten vi har laget denne applikasjonen gjør det lett for oss å forandre applikasjonen til det du trenger for din bedrift, enten det er en VR-simulering, visning på et nettbrett eller eget design fra en PC så hjelper vi deg! Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og få mer informasjon rundt mulighetene med Sansta Room Designer.

― Funksjonalitet

Interaktivt, fleksibelt og realistisk!

Sansta Room Designer tar i bruk helt ny teknologi med AR og VR-støtte. Aldri før har det vært så enkelt og visuelt slående å endre ting i en virtuell verden! Alle endringer i applikasjonen skjer umiddelbart slik at du raskt får et helhetlig inntrykk! Lys, møbler, farger og teksturer kan endres ved et enkelt trykk. Har du 3D-modeller av arkitektoniske løsninger eller et produkter kan vi enkelt importere det til applikasjonen.
Start video

Kontakt oss

416 23 434/481 76 962

contact@sanstaadaptive.com

Org.nr: 919 416 238

All rights reserved © 2021 Sansta Adaptive AS