Sansta Adaptive

ROOM DESIGNER

Lag ditt drømmehjem!

Les mer

INTERAKTIV

Design ditt drømmehjem ved hjelp av helt ny teknologi med AR og VR-støtte. Aldri før har det vært så enkelt og visuelt slående å endre ting i en virtuell verden!

REAL TIME

Alle endringer i applikasjonen skjer umiddelbart slik at du raskt får et helhetlig inntrykk! Lys, møbler, farger, alt kan endres ved et enkelt trykk.

FLEKSIBEL

Har du 3D modeller av ditt drømmehjem eller et produkt kan vi enkelt importere det til applikasjonen slik at det vises frem på en realistisk og interaktiv måte.

Spennende muligheter!

Vi har jobbet med å utvikle Sansta Room Designer for å videreføre og forandre hva det betyr å designe sitt eget drømmehjem. Vi sitter på kanten av ny teknologi og strekker det så langt det er mulig. Å være en del av denne utviklingen vil øke kvalitet og kundeopplevelse og vil være viktig for fremtiden!

Ved hjelp av Sansta Room Designer vil du kunne gi kundene en helt ny opplevelse innen arkitektur visualisering og interiør design. Måten vi har laget denne applikasjonen gjør det lett for oss å forandre applikasjonen til det du trenger for din bedrift, enten det er en VR-simulering, visning på et nettbrett eller eget design fra en PC så hjelper vi deg! Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og få mer informasjon rundt mulighetene med Sansta Room Designer.

Kontakt oss

Ring oss

416 23 434/481 76 962

Mail

contact@sanstaadaptive.com

Org.nr: 919 416 238
Copyright © 2017–2019 Sansta Adaptive AS